10 Αυγούστου 2009

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...

-ΑΝ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΧΡΩΜΑ, ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ 'ΤΑΝ;
-ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
-ΓΚΡΙ.
-ΓΚΡΙ?
-ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. Ή ΚΑΤΙ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ. Η ΜΑΓΚΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
-ΔΗΛΑΔΗ?
-ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΣΩΣΤΑ?
-ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
-ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΟΥ.
Πολλά έχουν αλλάξει απο την περιόδο του τελυταίου μου post!Σε άλλο blog..Κάποια πράγματα έχουν ωριμάσει κάποια όχι.. Τι να πείς.Ζωή είναι αυτή! Όποτε θέλει φέρνει τα πάνω κάτω..Σαν την θάλασσα που συχνά κοιτούσα απο εκείνο το πεζουλάκι στο παραλιακό εκκλησάκι..Πολλά άλλαξαν απο τότε! Έχει ξεκινήσει καινούρια ζωή..Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ!Κάποια στιγμή θες δεν θες θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω πράγματα τα οποία ανέκαθεν πίστευες, ή μάλλον ονειρευόσουν, οτι θα τα έχεις για πάντα μαζί σου. Δεν έχει σημασία αυτό καθε αυτό το γεγόνος γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει παρακάτω. Σημασία έχει αυτό που αναγκάστηκες να αφήσεις να μην το αποστραφείς κιόλας..Να μην το διαγράψεις. Τουλάχιστον απο τη σκέψη σου. Γιατί στα λεγόμενα μου η λέξη αφήνω ισσούται με την φράση "απομακρύνομαι από" .. Σημασία επίσης έχει αυτό που θα έρθει μετά απο την αλλαγή να είναι κάτι "άξιο"..Άξιο να βρίσκεται στη ζωή σου..Σκέψου το. Οι άνθρωποι που θα εμφανιστούν στη ζωή σου και δεν υπήρχαν πρίν, να αξίζουν μια θέση μέσα σε αυτή. Είτε ως φίλοι, είτε ως κάτι παραπάνω, είτε ως "άγγελοι" σταλμένοι απο αυτόν που ο καθένας μας πιστεύει ως θεό του... Έκτος απο ανθρώπους όμως το λογικό είναι να έρθουν και καινούριες καταστάσεις..Έντονες ή πιο "υποφερτές"(!).. ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ!.. Στην καινούρια μας ζωή και καθημερινότητα όλες έχουν σημασία!Καλές και κακές..Από όλες κάτι θα πάρουμε και όλες θα βρεθούν στο δρόμο μας για να μας βοηθήσουν..ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε απο έναν οι περισσότερους ανθρώπους που δεν θα επιτρέψουν στη ζωή να μας σπρώξει εκείνη πιο πέρα αλλά θα μας βοηθήσουν να κάνουμε εμείς οι ίδιοι το βήμα μπροστά...Σαυτούς τους ανθρώπους λοιπόν στηριζόμαστε..Αν δεν μπορούμε απο μόνοι μας και για τον εαυτό μας να αντιμετωπίσουμε την δυσβάσταχτη και σκληρή πραγματικότητα, θέτουμε ως στόχο να μην απογοητεύσουμε εκείνους..Να μην στενοχωρήσουμε εκείνους..Αλλά και να τους κάνουμε ευτυχισμένους βρίσκοντας τις δυνάμεις να γίνουμε ο "άγγελος" τους..
ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ!
ΣΒΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ! ΔΙΩΞΤΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ.. ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΣΟΥ..ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου